Ella - Het Kerst Elfje

Zittend & Staand

Elbert - De Kerst Elf

Zittend & Staand

Elbert & Ella - De Kerst Elfjes

Binnenkort Beschikbaar:

Ella ðŸ¤¶ & Elbert ðŸ§‘‍🎄

De Kerst Elfjes 🎄🎄

Haakpatroon en Haakpakket

 

Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf, zijn de allernieuwste ontworpen gehaakte creaties van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- en komen ook voor jou vanaf 15 oktober 2022 beschikbaar, zodat jij ze vanaf die datum ook zelf kunt gaan haken/maken.

 

Vanaf 15 oktober 2022 komen de PDF en het A5 Boekje van de haakpatronen, de haakpakketten, de knuffels en de kerstkaarten beschikbaar van Ella & Elbert - De Kerst Elfjes in zowel het Nederlands als in het Engels. Zet deze datum alvast in je agenda als jij ook de Kerst Elfjes, Ella en/of Elbert, wilt gaan haken of haak in het kader van: Elf on the Shelf / Elf op de Plank en ga aan de slag met haken!

 

Reserveer alvast het haakpakket en je bent

ervan verzekerd dat jouw haakpakket op tijd binnen

is en je aan de slag kunt gaan.

🎄🎄🎄

Start met het dromen van de

Ella en Elbert - De Kerst Elfjes, die jij gaat haken 🧶

 

In het haakpatroon, dat ook in het haakpakket zit, staat zowel de beschrijving van de staande Ella en Elbert als van de zittende Ella en Elbert, zodat je later altijd nog kan besluiten welke uitvoering jij gaat haken.

 

Het is ontzettend leuk om zowel Ella als Elbert te haken in het kader van: “Elf on the Shelf”. Een fenomeen overgewaaid uit Amerika, wat ontzettend leuk is om te doen met kinderen 24 dagen voor Kerst. Begin hiermee op 1 december. Maar natuurlijk is het ook waanzinnig leuk als tijdens Kerst jouw gehaakte Ella en Elbert onder de kerstboom zijn te vinden. Er is toch niets leuker dan de door jouw gehaakte creaties steeds te zien en trots te zijn op jezelf.

 

Wat is het verhaal van “Elf on the Shelf” / “Elf op de Plank”?

Elfjes verstoppen zich ieder najaar in de huizen van mensen. Zodra iedereen naar bed gaat, vliegt jouw elfje terug naar de Noordpool om verslag te doen aan de Kerstman over de gebeurtenissen van de dag, goed én slecht. Voordat het gezin weer wakker wordt, vliegt het elfje terug om zich te verstoppen. En omdat het elfje zich elke dag op een andere plek verstopt in huis, spelen het gezin en jouw elfje 24 dagen voor Kerst verstoppertje. Elke avond/nacht verstopt de ouder het elfje of elfjes op een nieuwe plek en elke ochtend willen de kinderen maar één ding doen: Hun Elfje vinden! Ga jij meedoen aan deze Amerikaanse kersttraditie?

 

Reserveer nu: Ella - Het Kerst Elfje 🎄🤶 + Elbert - De Kerst Elf 🎄🤶🧑‍🎄🎄 = Een top Kerst

Wees ervan verzekerd, dat je het haakpakket, de pdf of het A5 Boekje van het haakpatroon of de gehaakte knuffel op tijd in huis hebt, reserveer dan alvast jouw product(en). Jij hebt dan echt als eerste het door jouw bestelde in huis en je kan er direct mee aan de slag. Vanaf 15 oktober 2022, ligt hetgeen jij hebt besteld in de bus of je krijgt het digitale haakpatroon in je mailbox. Bestel zowel het haakpakket van Ella én Elbert en je betaalt geen verzendkosten. 

 

Bereid je vroeg genoeg voor op Kerstmis 2022 🎄, reserveer alvast het haakpakket van:

Ella - Het Kerst Elfje en/of Elbert - De Kerst Elf.

 

Rond 15 oktober 2022 zullen de knuffels, haakpatronen, de haakpakketten

en de kerstkaarten van Ella en Elbert beschikbaar komen en worden uitgeleverd. 

 

Gaat jouw Elfje ðŸŽ„ ook lid worden van de Hi-Di-Hi Who am I? Familie?

Reserveer nu: Amigurumi Haakpakketten: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Reserveer nu:  Amigurumi Digitale PDF Haakpatronen: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Reserveer nu: Amigurumi A5 Boekje Haakpatronen: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Reserveer nu: Gehaakte Knuffels: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Interesse in kerstkaarten van: Ella - Het Kerst Elfje en/of Elbert - De Kerst Elf

 

Heb je interesse in kerstkaarten van Ella - Het Kerst Elfje en/of Elbert - De Kerst Elf, laat dan hier jouw reactie achter. Deze kerstkaarten komen eraan, maar worden op dit moment nog ontworpen. ✏️🎄🤶✏️🧑‍🎄🎄✏️

 

* Alle gereserveerde producten zullen rond 15 oktober 2022 worden verstuurd, nadat de betaling binnen is en de order compleet..