Home » Meer Ontwerpen Etc.

Meer Exclusieve Ontwerpen van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-

Yeah 🥳 op de één of andere manier heeft een Nederlands magazine en een Nederlandse website voor een haakabonnement mij ook gevonden. Echt zo ontzettend leuk dat ik ben gevraagd speciaal voor hen (Amigurumi) haakpatronen te ontwerpen. 

 

In opdracht van Oscar van Pera & Pasha heb ik Mel & Morgan, de Aapjes mogen ontwerpen. Deze zijn te zien in de eerste Editie van het Art of Yarn magazine.

 

Verder heeft Karin van Gek op Haken mij benaderd om exclusief voor hen ontwerpen te maken in de style van de Hi-Di-Hi Who am I? Collectie of iets anders wat in mijn hoofd ontstaat. Omdat het contact zo ontzettend leuk verloopt, mag ik inmiddels ook een vast lid zijn van het team van 'Gek op Haken'.   

 

Voor nu zijn het al geworden voor 'Gek op Haken': Lenny * De Luiaard 🦥 & Teuntje * Het Schildpadje 🐢, maar er volgen er zeker binnenkort meer ☺️. Deze haakpatronen zijn exclusief te verkrijgen voor leden van 'Gek op Haken'. www.gekophaken.nl

 

Meer info Mel & Morgan 

Art of Yarn 1st Ed & Pixel 2 Mix

Meer info Lenny * De Luiaard

'Gek op Haken' & Pixel 2 Mix 

Meer info Teuntje * Het Schildpadje 

'Gek op Haken' & Pixel 2 Mix 

Meer info Toby * Schildpadje   -Knuffeldoekje-

'Gek op Haken' & Pixel 2 Mix

Hi-Di-Hi Who am I? Collectie op YouTube

Marja van Pixel 2 Mix en Oscar van Pera & Pasha laten samen een aantal knuffels van de Hi-Di-Hi Who am I? Collectie zien