Mary - Het Matroos Meisje 👙🏖️🏝️ & Mickey - De Matroos 👕☀️🩳⛱️

Mary - Het Matroos Meisje. Amigurumi Matroos Meisje Haken.  Betreed de gezellige wereld van haakcreaties met Mary - Het Matroos Meisje, de perfecte toevoeging aan je volgende haakproject! Met het haakpatroon van Pixel 2 Mix kun je dit charmante matroos me
Mary - Het Matroos Meisje en Mickey - De Speelse Matroos, Matrozenmaatjes: Mary & Mickey op Avontuur, het ondeugende duo dat altijd op zoek is naar avontuur op zee! Amigurumi Matroos Haken, Amigurumi Matroos Meisje Haken. Of ze nu ravotten op het dek, zei
Mary - Het Matroos Meisje en Mickey - De Speelse Matroos, Matrozenmaatjes: Mary & Mickey op Avontuur, het ondeugende duo dat altijd op zoek is naar avontuur op zee! Amigurumi Matroos Haken, Amigurumi Matroos Meisje Haken. Of ze nu ravotten op het dek, zei
Mickey - De Matroos. Amigurumi Matroos Haken.  Betreed de gezellige wereld van haakcreaties met Mickey - De Matroos, de perfecte toevoeging aan je volgende haakproject! Met het haakpatroon van Pixel 2 Mix kun je deze stoere matroos zelf tot leven brengen.

Mickey & Mary - De Beach Boy en Beach Girl Haakpatronen

Dompel jezelf onder in de Zomerse Magie van de Strandstijl!

 

Stap binnen in de betoverende zonnige wereld van de Beach Boys en Beach Girls met deze bijzondere haakpatronen. Deze vrolijke figuren, Mickey - De Matroos en Mary - Het Matroos Meisje, zijn geïnspireerd op het leven op het water en op de strandbeleving en brengen een sprankelende en speelse sfeer in je haakprojecten. 

 

Of je nu op zoek bent naar een haakpatroon (digitaal of geprint A5 Boekje), een handgemaakte gehaakte knuffel, een compleet haakpakket of zelfs prachtige ansichtkaarten, we hebben alles wat je nodig hebt om je tijdens het haken in zonnige, warme oorden te begeven met deze zomerse haakpatronen.

 

Ontmoet Mickey en Mary - jouw nieuwe gehaakte Amigurumi Vrienden, die bruisen van vrolijkheid en beach fun! 🏖️🧶✨


Amigurumi Digitale PDF & A5 Boekje Haakpatronen: Mary 👙👚🏝️⛱️  & Mickey 👕🩳☀️🏖️ - Het Matroos Meisje & De Matroos

Amigurumi Haakpakketten & Gehaakte Knuffels: Mary 👙👚🏝️⛱️  & Mickey 👕🩳☀️🏖️ - Het Matroos Meisje & De Matroos

Ansichtkaarten A6: Mary 👙👚🏝️⛱️  & Mickey 👕🩳☀️🏖️ - Het Matroos Meisje & De Matroos


1. PDF Digitale Haakpatronen: Mary - De Beach Girl 👙👚🏝️⛱️ & Mickey - De Matroos 👕🩳☀️🏖️ 

Wil je zelf creatief aan de slag? Deze gedetailleerde PDF Digitaal haakpatronen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als in het Engels (US Terminologie). Met stapsgewijze instructies, duidelijke afbeeldingen en handige tips kun je je eigen Mickey en/of Mary zelf haken. Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je zomerse projecten. Zowel Mickey als Mary hebben zwieber- en zwabberbeentjes en een hoofdje wat de mogelijkheid geeft deze te bewegen.

 

2. A5 Boekje Haakpatronen: Mary - Het Matroos Meisje 👙👚🏝️⛱️ & Mickey - De Beach Boy 👕🩳☀️🏖️ 

Heb je liever een geprint haakpatroon in handen? Kies dan voor het A5 Boekje haakpatroon, perfect voor degene die graag vanaf papier werken. Het bevat dezelfde gedetailleerde instructies als het digitale haakpatroon en is een handig A5 boekje op schoot terwijl je haakt en je hoeft zelfs niets meer te printen, dat hebben wij al voor je gedaan.

 

3. Amigurumi Haakpakketten: Mary 👙👚🏝️⛱️  & Mickey 👕🩳☀️🏖️ - Het Matroos Meisje & De Matroos

Voor ultiem gemak zijn er ook complete haakpakketten van zowel Mickey als van Mary.  Deze haakpakketten bevatten alles wat je nodig hebt om ze zelf te gaan haken: al  het benodigde garen, veiligheidsoogjes, vulling en het haakpatroon. Alles is zorgvuldig samengesteld, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

 

4. Handgemaakte Gehaakte Knuffels: Mary - Het Matroos Meisje 👙👚🏝️⛱️  & Mickey - De Matroos 👕🩳☀️🏖️ 

Heb je geen tijd om zelf te haken? Geen zorgen! Onze liefdevol met de hand gemaakte Mickey en Mary Amigurumi knuffels zijn ook beschikbaar om direct te bestellen. Mickey wordt geleverd met een leuk hoedje en sjaaltje. Grace heeft ook een super tof hoedje en een schattig sjaaltje. Laat de zomer maar bij je binnenkomen.

 

5. Ansichtkaarten: Mary - De Beach Girl 👙👚🏝️⛱️  & Mickey - De Beach Boy 👕🩳☀️🏖️ 

Maak je cadeaus extra speciaal met de grappige ansichtkaarten van Mickey & Mary. Voeg een persoonlijke boodschap toe en wens iedereen veel warmte en zonnestralen toe.

 

Of je nu kiest voor het digitale PDF haakpatroon, het geprinte A5 boekje, het haakpakket, de gehaakte knuffel of de ansichtkaarten, Mickey en Mary staan klaar om de zomer te verwelkomen. Bestel vandaag nog en maak van jouw sombere bui een schitterende zomer!

 

Ontdek de Vrolijkheid ☀️ van Mary & Mickey en je voelt de Warmte op je Huid!

 

Mary - De Beach Girl 👙👚🏝️⛱️  & Mickey - De Beach Boy 👕🩳☀️🏖️ 

 

Gaat jouw Mickey en/of Mary ook lid worden van de Hi-Di-Hi Who am I? Familie?

Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-