Gek op Haken: Crochet Along (CAL)

Bas * Het Piloten Hondje in Vliegtuig 🧶🐶✈️🧵

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶🐶✈️🧵

 

Voor Gek op Haken heb ik deze CAL mogen ontwerpen. Op 13 september 2022 startte deze Amigurumi Crochet Along (CAL), welke 4 weken duurde.

 

Piloot Bas is er in drie kleurvarianten, die ook ieder een eigen naam hebben gekregen. Bas – met de groene broek en het rode vliegtuig, Bart – met de zeegroene broek en het lichtblauwe vliegtuig en Babs – een dametje met een gele overgooier en een roze vliegtuig. In het haakpatroon staat zowel de uitleg van de tuinbroek als van de overgooier, je kan dus zelf kiezen wat je het hondje zal aandoen.

 

In deze 4 weken haakte je Bas, Bart of een Babs in zijn/haar vliegtuig. Als je mee wilt doen aan deze CAL, is het wel noodzakelijk dat je lid bent van Gek op Haken. De haakpatronen van deze CAL zullen beschikbaar blijven bij Gek op Haken, dus het is ook mogelijk deze in je eigen tempo te haken! Meer informatie over het lidmaatschap van Gek op Haken: klik hier.

 

Week 0: 23 augustus 2022:

Bekendmaking CAL en informatie vooraf

Week 1: 13 september 2022:

Hoofdje, oortjes, neusje, pilotenmuts & bril, schoentjes & beentjes. 

Week 2: 20 september 2022:

Lijfje, veters, armpjes, sjaaltje en grote koffer. 

Week 3: 27 september 2022:

Tuinbroek/overgooier, cockpit, vliegtuigromp voorkant met propeller en wieken. 

Week 4: 4 oktober 2022:

Vliegtuigromp tussenstuk en achterkant, band voor koffer, voor- en achtervleugels en in elkaar zetten. Eventueel extra: kleine koffer! 

Download hier de haakpatronen als je lid bent van Gek op Haken

 

Achtergrondinformatie en Inspiratie

In Zuid-Amerika is het mogelijk om leuke vliegreisjes in 2-motorige vliegtuigen te maken. Zo heb ik dat gedaan in Brazilië boven de Pantanal en in Peru heb ik de Nazca lijnen van bovenaf in een vliegtuig bekeken.

 

Voor deze CAL vond ik het leuk om deze ervaring ook hierin met jullie te delen. Over de gehele wereld kom je ook honden tegen. Daarom deste leuker dat Bas * Het Piloten Hondje zijn vliegtuig heeft gepakt om in Brazilië en in Peru rond te vliegen en dat ook samen met Babs te doen. Hoe leuk is het, zij hebben zelfs hun koffers meegenomen om Zuid-Amerika te ontdekken!

 

Ik hoop dat jij net zoveel haakplezier aan de CAL van Bas * Het Piloten Hondje in Vliegtuig zal hebben als ik heb gehad met het bedenken en ontwerpen van het Hondje en van het vliegtuig. 🧶🐶✈️🧵

 

Veel haakplezier 🧶🐶✈️🧵

Dikke Knufx

Marja

 

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken:

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op work-shops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op deze website www.gekophaken.nl