Gek op Haken: Fietje * De Flamingo

 

Gek op Haken: VIP Leden Verrassingspakket (Juni 2023)

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶🦩🧵

 

Als ik aan de zomer denk, heb ik altijd een beeld van een tropisch eiland voor me, waar de flamingo’s 🦩🦩 heerlijk rondvliegen, staan en van het zonnetje, de bloemetjes en de cocktails aan het genieten zijn of misschien wel in het zwembad liggen of staan.

 

Met dat in mijn achterhoofd ben ik met het ontwerp van Fietje – De Flamingo 🦩 aan de slag gegaan. Hier zie je het resultaat van mijn zonnige ☀️overpeinzingen.

🌸🌼🌸🌱🌼🌸🌼🌱🌸🌼🌸🌱🌸🌼🌸🌱🌸🌼🌸🌱🌸🌼🌸🌱🌸🌼🌸🌱🌸🌼🌸

 

Je wordt hier toch helemaal vrolijk van? Ik in ieder geval wel.

 

Wil jij geen enkele verrassing meer missen uit het Verrassingspakket van Gek op Haken, zodat je voortaan zelfs een schitterende Fietje * De Flamingo 🦩 kunt haken? Word dan een VIP lid van 'Gek op Haken' en geniet van alle exclusieve voordelen!

 

Veel haakplezier 🧶🦩🧵

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken:

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Verrassingspakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies, zoals de keer in mei 2023 Fietje * De Flamingo 🦩 ontworpen door Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl