Jan - De Tuinman 🧑🏼‍🌾🌺🌼 & Nelly - De Tuinvrouw 👩‍🌾🌷💐

Het Echtpaar dat jou helpt in jouw Tuin


Amigurumi Digitale PDF & A5 Boekje Haakpatronen: Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw

Amigurumi Haakpakketten & Gehaakte Knuffels: Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw

Ansichtkaarten A6: Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw


Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw

Samen het 'Groene / Duurzame' Gehaakte Tuin Echtpaar

 

Wil jij zelf ook een schattige en unieke knuffel haken die jou kan helpen bij het onderhouden van je tuin? Dan is het haakpatroon en/of het haakpakket van Jan de Tuinman en Nelly de Tuinvrouw een absolute must-have voor alle creatieve tuinliefhebbers!

 

Met dit haakpatroon en haakpakket kan je nu zelf aan de slag om deze schattige knuffels te haken, geïnspireerd op mijn oom en tante die al jaren mijn tuin verzorgen en mij altijd zo blij maken. Jan en Nelly zijn de perfecte superhulpen voor jouw tuin, en met hun zwieber- en zwabberbeentjes zorgen ze voor een gezellige sfeer en behulpzame karakter.

 

Het haakpakket bevat alles wat je nodig hebt om Jan en Nelly te maken, inclusief het haakpatroon, Durable Cosy Fine garen, rammelkralen en vulling. Je hebt dus geen extra materialen nodig en kan meteen aan de slag!

 

Het haakpatroon is geschikt voor beginners en gevorderde haaksters. Met de duidelijke stap-voor-stap instructies kan je gemakkelijk de knuffels in elkaar haken en heb je binnen no-time jouw eigen Jan en Nelly in huis. De ansichtkaart kan je dan gebruiken om jouw creatie te delen met vrienden en familie!

 

Wacht niet langer en bestel nu het haakpakket van Jan de Tuinman en Nelly de Tuinvrouw en je kan direct aan de slag. Zo kan jij binnenkort genieten van jouw eigen gehaakte knuffels en heb je altijd twee superhulpen bij de hand in jouw eigen tuin.

 

Jan - De Tuinman ðŸ§‘🏼‍🌾🌺🌼 + Nelly - De Tuinvrouw ðŸ‘©‍🌾🌷💐 = Het Groene en Duurzame Tuin Koppel ðŸ§‘🏼‍🌾👩‍🌾🌼🌷

 

Gaat jouw Jan en/of Nelly ook lid worden van de Hi-Di-Hi Who am I? Familie?

Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-De Avonturen van Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw

05.08.2023

Tuincentrum:

Jan - De Tuinman met zijn Liefje Nelly - De Tuinvrouw !

 

Jan de Tuinman en Nelly de Tuinvrouw zijn verdwaald in het paradijs van planten en bloemen en kunnen gewoon niet beslissen welke groene schatten ze mee naar huis moeten nemen.

 

Terwijl ze tussen de weelderige flora struinen, maken Jan en Nelly af en toe een welverdiende rustpauze om bij te komen van alle keuzestress. Ze laten zich neerzakken, omringd door groene pracht en nemen even de tijd om te genieten van de serene rust en een keuze te maken.

 

Gelukkig zijn ze wel voorbereid op deze plantenjacht met een mand en een kist om al hun ontdekkingen in te doen! Gaat dus allemaal goed komen.

10.06.2023

Recreatiegebied ‘De Groenzoom: Jan - De Tuinman 🧑🏼‍🌾🌺🌼 en Nelly - De Tuinvrouw 👩‍🌾💐🌷! 

 

Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw zijn vandaag heerlijk aan het genieten in recreatiegebied ‘De Groenzoom’ in Berkel en Rodenrijs. Wat een prachtige plek om te ontspannen en van de natuur te genieten! 🌿💚

 

Wacht even, er is iets dat hun aandacht trekt. 🤔 Ze zien wel heel veel onkruid tussen de bloemen en planten. Nu vragen ze zich af: ‘Kunnen wij dit onkruid zelf aanpakken, of moeten we daar een professioneel bedrijf voor inschakelen? 🌱🧹”

 

Laat de zomerse vibes maar beginnen! 🌞🌿✨

03.06.2023

🌿🌺🌱 Diner: Jan - De Tuinman 🧑🏼‍🌾🌺🌼 met zijn Liefje Nelly - De Tuinvrouw 👩‍🌾💐🌷! 


🌺👨‍🌾👩‍🌾 Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw hebben flinke trek gekregen na al dat harde werk in de tuin. Maar gelukkig hebben ze een geweldige buurman, Richard, die een meester is in het bakken van heerlijke pizza's! 🍕😋

Terwijl Jan en Nelly genieten van een welverdiende pauze, vult de geur van versgebakken pizza’s de lucht. Het is de perfecte beloning na al dat graven, zaaien en snoeien. En het beste van alles is dat Richard graag zijn pizza’s voor ons bakt!

27.05.2023

🌿🌺🌱 Werkoverleg: Jan - De Tuinman 🧑🏼‍🌾🌺🌼 met zijn Liefje Nelly - De Tuinvrouw 👩‍🌾💐🌷!


Is dit nu onkruid of zijn dit kruiden voor in de thee? 🫖🌿🍵

We hebben hier wat deskundig advies nodig! 🪴🧐


Laten we wel oppassen, want onze dochter Anja zal niet blij zijn als we per ongeluk haar geliefde muntplantjes weggooien voor in haar theetje! 😅🌱🫖