Gek op Haken: Toby * Het Schildpadje -Knuffeldoekje-

 

Link haakpatroon:

https://gekophaken.nl/haakpatroon/toby-het-schildpadje-knuffeldoekje/

 

Ontwerp; Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶🐢🧵

 

Met mijn bezoeken aan Midden- en Zuid-Amerika ben ik ook in het mooie plaatsje Tortuguero geweest in Costa Rica. De naam wil zoveel zeggen als schildpaddorp. Dit plaatsje is mijn inspiratiebron geweest voor het ontwerpen van; Toby * Het Schildpadje. 

 

Toby & Teuntje zijn goed te combineren. Mocht je denken Teuntje is me iets te moeilijk, begin dan met Toby. Je komt er dan achter dat het echt meevalt.

 

Je kan Toby los (1x) haken, maar het is ook mogelijk 2 Toby's te haken en deze dan aan elkaar te bevestigen. Dit wordt ook duidelijk uitgelegd in het patroon.

 

Het is helemaal aan jou, hoe jij Toby wilt maken. 

 

Veel haakplezier 🧶🐢🧵

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken;

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl