Gek op Haken: Bowie * De Speelkubus

 

Link haakpatroon: https://gekophaken.nl/haakpatroon/bowie-de-speelkubus/

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶🐻🧵

 

De inspiratie voor deze speelkubus is ontstaan, doordat ik een vierkante zachte vorm in mijn handen kreeg. Ik vond dit echt een speelkubus en ik was geïnspireerd om hier wat mee te doen in de Amigurumi stijl.

 

Het is geworden: Bowie – De Speelkubus, een kubus met 6 verschillende vierkantjes van 6 verschillende diertjes. De basis is bij alle vierkantjes hetzelfde, maar door de verschillende grootte van de hoofdjes, andere oortjes, neusjes en mondjes ontstaat er ineens een heel ander diertje.

 

De 6 verschillende vierkantjes zou je ook meerdere keren kunnen haken en zo is het mogelijk er een kussen, een dekentje, een tas, een wandhanger etc. van te kunnen maken. Je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan met dit ontwerp van de dierenvierkantjes. 🧶🐻🧵

 

Wil jij Bowie * De Speelkubus 🐻 ook haken? Word dan lid van 'Gek op Haken'?

 

Speciaal voor Leden van Gek op Haken heeft Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- ook een 2-tal haakpakketten samengesteld in 2 verschillende kleurstellingen:

 

1. Speelkubus: Curry (Okergeel), Lichtgrijs en Wit

2. Speelkubus: Peach (Perzik), Donkergrijs en Wit

 

Heb je andere kleurwensen, stuur een mailtje naar info@pixel2mix.nl en er zal worden gekeken wat er mogelijk is.

 

Ga jij ook 'Bowie - De Speelkubus' haken?

 

Veel haakplezier 🧶🐻🧵

Dikke Knufx

Marja

Speciaal voor Leden van Gek op Haken:

Haakpakketten in 2 Verschillende Kleuren

Gek op Haken: Bowie - De Speelkubus - Haakpakket

Speciaal voor Gek op Haken heeft Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- Bowie - De Speelkubus mogen ontwerpen. Ook is hiervoor een Haakpakket samengesteld speciaal voor Leden van Gek op Haken, zodat je altijd voldoende garen in huis hebt.

 

Er zijn 2 Kleurvarianten beschikbaar in een haakpakket:

  1. Kubus in Curry (Okergeel), Lichtgrijs en Wit
  2. Kubus in Peach (Perzik), Donkergrijs en Wit

 

Heb je andere kleurwensen, stuur een mailtje naar info@pixel2mix.nl en er zal worden gekeken wat er mogelijk is.

Informatie van en over Gek op Haken:

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl