CB's Creations

Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-

Maart 2022

Claudia, van ‘CB's Creations’ vroeg mij of ik een interview met haar wilde hebben. Sinds enige tijd heb ik nauw contact met haar en wij hebben ook echt een klik. Zo leuk om te merken dat CB's Creations / Claudia soms tegen dezelfde zaken aanloopt als ik en soms is het ook heerlijk om eventjes te sparren.

 

Wil je meer antwoorden zien op onderstaande vragen van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- / Marja Hermes, lees het gehele interview met foto's: Interview

 

Vragen:

* Vertel eens iets over jezelf.

* Hoe lang haak je al? Heb je het jezelf aangeleerd?

* Waarom heb je de naam Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- gekozen?

* Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

* Beschrijf jouw werkplek eens, wat mag daar echt niet ontbreken?

* Stel je zou een heel ander beroep moeten kiezen, wat zou je dan graag doen?

* Waar ben je op dit moment mee bezig?

* Heb je nog een leuke actie of sneak peek voor de lezers? 

 

Op de laatste vraag, kan ik alvast verklappen, dat er voor de lezers van mijn interview een leuke actie is.  Alle moeite waard om te gaan lezen! Lees het interview!

 

De ontwerpen van CB's Creations zijn compleet anders dan die van Pixel 2 Mix. Haar ontwerpen zijn wat meer ter decoratie in plaats van dat ze dienen als speelgoed.  Heb je haar ontwerpen wel eens gezien? Neem gerust een kijkje: https://www.cbscreations.nl

 

Veel leesplezier met het interview 🧶🧵 📖

 

Groetjes

Marja

______________________________________

 

CB's Creations / Claudia Bierau stelt zich voor:

 

Amigurumi's met een twist

Ik ben Claudia Bierau, de ontwerpster achter CB’s Creations. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen.

 

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Dan bedoel ik creatief in de breedste zin van het woord. Als klein meisje heb ik haken geleerd van mijn oma en haar buurvrouw. Dus eigenlijk haak ik mijn hele leven al en terugkijkend pas ik ook altijd wel iets aan in een patroon. Maar ik haakte altijd de patronen van een ander. Ik ging op zoek naar iets nieuws, iets anders.

 

Jaren gelden heb ik ook veel geboetseerd, vooral het maken van gezichtjes spreekt mij erg aan. Op een gegeven moment heb ik geprobeerd om deze boetseertechnieken ook toe te gaan passen in mijn haakwerk. Zo is Franklin Forge ontstaan, mijn allereerste amigurumi creatie en de start van CB’s Creations. Mijn ontwerpen, zijn door de vele details vaak niet geschikt als speelgoed, maar meer ter decoratie.

 

Inmiddels heb ik een aardige collectie aan ontwerpen opgebouwd en niet alleen Franklin, maar ook elfen, veel dieren en andere fantasie creaties met veel details.

 

Neem gerust een kijkje op mijn website en kijk welk nieuw haakproject jij wilt starten:

https://www.cbscreations.nl