Gek op Haken: Spike * De Slang

 

Link haakpatroon:https://gekophaken.nl/haakpatroon/spike-de-slang/

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- ๐Ÿงถ๐Ÿ๐Ÿงต

 

Spike de Slang, jouw reptielen vriendje met een kleurrijke twist! ๐ŸŒˆ๐Ÿ๐ŸŽฉ

 

Met zijn schitterende regenboogkleuren en een elegant hoedje, dat hem beschermt tegen de stralende zon, is Spike een opvallende verschijning in het dierenrijk. Zijn ogen twinkelen als sterren en zijn glimlach is net zo warm als de zonnige dag waarop je hem kunt tegenkomen.

 

Spike is niet zomaar een slang; hij is een vrolijke metgezel die de wereld om hem heen oplicht met zijn kleurrijke ๐ŸŒˆ aanwezigheid. Of hij nu rustig onder de stralende zonnestralen ligt te luieren of vrolijk kronkelt door het gras, Spike brengt een regenboog van vreugde met zich mee.

 

Laat je betoveren door de charme met het haakpatroon van Spike de Slang en voeg een vleugje kleur toe met al jouw restjes garen!

 

Wil jij Spike * De Slang ๐Ÿ ook haken? Word lid van 'Gek op Haken'?

 

Veel haakplezier ๐Ÿงถ๐Ÿ๐Ÿงต

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken:

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl