Gek op Haken: Tawa * Tipi Kussentjes + Vlaggenlijn

 

Link haakpatroon:

https://gekophaken.nl/haakpatroon/tawa-tipi-vlaggenlijn-en-kussentjes/

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶⛺️🧵

 

Tawa * De Kussentjes en Vlaggenlijn zijn super leuk te combineren met Takoda * De Groeimeter. Op deze manier is het mogelijk om een hele set te haken.

 

Hoe leuk is het als je naast de Groeimeter, je ook Kussentjes en een Vlaggenlijn hebt in dezelfde Tipi/Wigwam stijl. 

 

Tawa heeft de betekenis van een 'God van de Zon' bij de Native Americans. Wie wil dat nu niet, dat je altijd het Zonnetje in huis hebt én ook nog eens beschermd bent.

 

De haaktechniek, die in de Kussentjes + Vlaggenlijn is gebruikt, is voornamelijk vasten, dus zeker ook voor een beginner te doen. 

 

Wil jij Tawa * De Kussentjes + Vlaggenlijn ook haken? Word dan lid van 'Gek op Haken'?

 

Veel haakplezier 🧶⛺️🧵

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken:

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl