Amigurumi Duo's Haken

Welkom bij Pixel 2 Mix, waar kleurrijk haakplezier en bijzondere haaksetjes tot leven komen met onze Duo's Haken. Wij brengen jou de meest charmante stelletjes en duo's die je zelf kunt haken. Maak bijvoorbeeld kennis met Jan de Tuinman en Nelly de Tuinvrouw, die samen groene avonturen beleven, of ontmoet Donald en Donatella, onze vrolijke ezeltjes die altijd klaarstaan voor een knuffel.

 

Of je nu kiest voor de gedetailleerde PDF digitale haakpatronen, de handig geprinte Patronenboekjes, of het complete Haakpakket, de haakpatronen van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- voegen kleur, vrolijkheid en karakter toe aan jouw creaties. Of je nu een ervaren haakster bent of net begint, onze aparte setjes zijn perfect voor iedereen. Laat je inspireren door de levendige wereld van de haakduo's op www.pixel2mix.nl en haak jouw eigen kleurrijke koppeltje.

 

Bij Pixel 2 Mix draait het om kleur, creativiteit, ontspanning en gezelligheid. Dus pak je haaknaald, kies jouw favoriete kleuren en creëer jouw eigen knuffelbare duo's. Haak met liefde, krijg een glimlach van plezier en deel jouw gehaakte stelletjes met trots.

 

Bij Pixel 2 Mix maken we haken dubbel zo leuk met de Duo's! 😄🧶💕


Bernadette & Benito - De Poolbeertjes * Op z'n Indiaans

Indianen avontuur: Benito & Bernadette - De Poolbeertjes!

 

Stap in de wereld van Benito en Bernadette, de Poolbeertjes in Indianenstijl! Met de unieke haakpatronen van Pixel 2 Mix kun je deze schattige knuffels tot leven brengen. Laat je inspireren door de magie van de Indianen en haak je eigen avontuur.

Of je nu al heel lang haakt of net begint, de gedetailleerde instructies in het haakpatroon maken het haakproces eenvoudig en leuk. Met kleurrijk garen worden Benito en Bernadette een onvergetelijk duo in je haakverzameling.

Ook zijn er haakpakketten, met alle benodigdheden in de doos en start direct dit prachtige haakproject. Laat je creativiteit de vrije loop en haak je eigen Poolbeertjes in Indianenstijl!


Benny & Beth - De Gatsby Jaren 20 Beertjes

Betoverende Herinneringen met Benny & Beth - De Gatsby Jaren 20 Beertjes

 

Ontdek de tijdloze charme van Benny & Beth, De Gatsby Jaren 20 Beertjes, met de unieke haakpatronen dat hen tot leven brengt. Laat je meevoeren naar de sprankelende sfeer van de Roaring Twenties terwijl je deze elegante beertjes haakt. Benny & Beth zullen je creativiteit stimuleren en je laten stralen.

Met de haakpakketten van Benny & Beth ontvang je alles wat je nodig hebt om deze Gatsby-beertjes te haken: al het benodigde garen, vulling, haakpatroon met gedetailleerde instructies. Voeg een vleugje vintage glamour toe aan je haakcollectie of geef deze beertjes als stijlvolle geschenken.

Haak je eigen Gatsby-sfeer en laat Benny & Beth je begeleiden naar een tijdperk van elegantie en speelse charme! 🎩🍸🐻


Brian & Grace - De Gatsby Jaren 20 Kerst Beertjes

Magische Kerst: Brian & Grace - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes

 

Stap binnen in de magische wereld van Brian & Grace, De Gatsby Jaren 20 Kerst Beertjes, en haak jezelf een weg naar een betoverende kerstervaring. Laat je meevoeren naar de glinsterende sfeer van de Roaring Twenties terwijl je deze stijlvolle kerstbeertjes met een vleugje Gatsby haakt.

Brian & Grace zullen je niet alleen creatief uitdagen, maar ook een sprankelende feestvreugde toevoegen aan je haakproject.

Voeg een vleugje vintage glamour toe aan je haakcollectie of schenk deze beertjes als stijlvolle kerstcadeautjes aan je geliefden.

Laat Brian & Grace je leiden naar een tijdperk van feestelijke elegantie en speelse charme! 🎩🎄🐻


Caroline - De Cowgirl Poes & Harry - De Cowboy Kater

Westernromantiek: Caroline - De Cowgirl Poes & Harry de Cowboy Kater!

 

Stap binnen in het wilde westen van haakcreaties met Caroline en Harry, het meest avontuurlijke poezenkoppel in de haakwereld! Met de betoverende haakpatronen van Pixel 2 Mix kun je deze knuffelige Cowboy en Cowgirl zelf haken. Gedetailleerde instructies in het haakpatroon en gebruik van kleurrijk garen maken het compleet.

Of je nu een ervaring hebt met haken of net begint, deze haakpatronen injecteren liefde en creativiteit in je project. Met de handige haakpakketten wordt het nog gemakkelijker. Creëer je eigen stukje westernromantiek met Caroline en Harry en laat ze de helden van je haakcollectie worden. Dus haak je sporen vast en beleef een wild west-avontuur met deze schattige poes en kater!


Coco - Het Kippetje & Cucu -  Het Haantje

Boerderij liefde 💖 Coco - Het Kippetje & Cucu - Het Haantje

 

Laat de boerderijliefde tot leven komen met Coco - Het Kippetje en CuCu- Het Haantje, het perfecte koppeltje om te haken! Met het betoverende haakpatroon van Pixel 2 Mix breng je dit schattige duo met hun Konijnenhoed en Konijnenmuts tot leven. Dankzij gedetailleerde instructies en kleurrijk garen word je de creatieve meester van je eigen haakproject.

Of je nu een doorgewinterde haakster bent of net begint, dit haakpatroon injecteert liefde en creativiteit in de haakwereld. Coco en Cucu zijn klaar om je haakvaardigheden te laten schitteren.

Ga voor het gemak van de handige haakpakketten en haak je eigen boerderijverhaal met dit onweerstaanbare koppel! Leuk voor Pasen. 🐣


Delsin & Daisy -  De Hondjes met Poncho's

Haakavontuur Delsin & Daisy - De Hondjes in Indianenstijl!

 

Welkom in de betoverende wereld van Delsin en Daisy, de hondjes in Indianenstijl! Dankzij de unieke haakpatronen van Pixel 2 Mix, kun je nu deze schattige hondjes zelf tot leven brengen in de stijl van de Indianen met hun Poncho's. 

Of je nu een fervent haakster bent of net begint, de gedetailleerde haakpatronen maken het gemakkelijk en plezierig. Met kleurrijk garen kun je Delsin en Daisy aan je eigen haakcollectie toevoegen.

Ben je op zoek naar een compleet haakpakket, bekijk dan onze mogelijkheden om meteen aan de slag te gaan. Laat je creativiteit stromen en beleef een haakavontuur dat even uniek is als Delsin en Daisy zelf!


Donald & Donatella -  De Ezeltjes

Koppeltje: Donald - Het Ezeltje & Donatella - Het Ezelinnetje!

 

Maak kennis met Donald en Donatella, het meest charmante ezeltjeskoppel in de wereld van haakpatronen. Met deze onweerstaanbare haakpatronen van Pixel 2 Mix kun je deze twee lieve ezeltjes tot leven brengen. Dankzij gedetailleerde instructies en kleurrijk garen wordt haken een waar plezier.

Of je nu een haakster bent met ervaring of net begint, deze patronen voegen liefde en creativiteit toe aan je gehaakte projecten. Met de handige haakpakketten maak je het haken nog eenvoudiger.

Creëer je eigen knuffelkoppel met Donald en Donatella en geef ze een warm thuis. Haak je eigen liefdesverhaal met deze twee schattige ezeltjes!


Eline - Het Paasei & Emily - Het Kuikentje

Eline - Het Paasei & Emily - Het Kuikentje & Friends

Een Magische Paasverrassing om Zelf te Haken

 

Duik in de vrolijke paassfeer met Eline - Het Paasei en Emily - Het Kuikentje, de perfecte mama met kindje om zelf te haken! Met het betoverende haakpatroon van Pixel 2 Mix breng je dit schattige koppeltje tot leven. Gedetailleerde instructies en kleurrijk garen maken jou de creatieve meester van je eigen paasproject.

Of je nu een ervaren haakster bent of net begint, dit patroon injecteert vreugde en creativiteit in de haakwereld. Eline en Emily staan klaar om je haakvaardigheden te laten schitteren.

Ga voor het gemak van de handige haakpakketten en haak je eigen paasverhaal met dit Paasei en Kuikentje! Perfect voor Pasen. 🐣🌷


Ella & Elbert - De Kerst Elfjes

Creëer herinneringen met Ella en Elbert - De Kerst Elfjes!

 

Ontdek het betoverende haakpatroon van zowel Ella als Elbert, De Kerst Elfjes. Met deze speciale haakpatronen breng je de feestelijke Kerstsfeer tot leven. Of je nu een ervaren haakster bent of net begint, deze elfjes zullen je creativiteit prikkelen en je magie geven.

Met de haakpakketten van Ella en Elbert heb je alles wat je nodig hebt om deze kerstelfjes te haken, inclusief kleurrijk garen, vulling, haakpatroon en gedetailleerde instructies. Voeg hiermee een persoonlijk tintje toe aan je kerstdecoratie of geef ze als unieke cadeautjes aan je dierbaren.

Haak je eigen kerstsprookje en laat Ella en Elbert je begeleiden naar een magische kerst! 🎄🤶🧑‍🎄🎄


Gertruida & Gert - De Lente Kaboutertjes / Gnooms

Gratis Haakpatroon: Gertruida & Gert - De Lente Kaboutertjes / Gnooms!

 

Duik in de magische wereld van haakplezier met Gertruida & Gert - De Lente Kaboutertjes / Gnooms met dit exclusieve haakpatroon, helemaal gratis! Laat je creativiteit sprankelen en haak deze schattige figuren om je lentedecoratie te transformeren, gegarandeerd urenlang haakplezier!

Voeg een vleugje magie toe aan je lentedagen met Gertruida & Gert en ontdek de wonderen van het gratis haken. Haak vandaag nog jouw eigen lenteavontuur! Met hun betoverende design zien Gertruida & Gert er niet alleen geweldig uit in lenteachtige kleuren, maar ook in alle andere kleuren van de regenboog.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek eindeloze mogelijkheden met deze charmante kaboutertjes in zonnige kleuren. 🌈🌷✨


Jan - De Tuinman & Nelly - De Tuinvrouw

Haak je eigen Jan & Nelly, het Perfecte Tuinders Duo!

 

Creëer je eigen betoverende haakduo met de onweerstaanbare haakpatronen van Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw. Deze charmante karakters kan je zelf haken met een haakpatroon van Pixel 2 Mix en brengen kleur, vreugde en een vleugje natuurlijke schoonheid in de haakwereld.

Of je nu een ervaren haakster bent of net begint, de gedetailleerde haakpatronen maken het eenvoudig om Jan en Nelly tot leven te laten brengen. Er zijn zelfs haakpakketten met alle benodigdheden,  zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Met kleurrijk garen en een haaknaald kun je je creativiteit in de wereld van de tuin de vrije loop laten gaan. 


Kai & Kiki - De Kerst Kaboutertjes / Gnooms

Gratis Haakpatroon: Kai & Kiki - De Kerst Kaboutertjes / Gnooms!

 

Stap binnen in de betoverende wereld van Kai & Kiki - De Kerst Kaboutertjes / Gnooms met dit exclusieve haakpatroon, helemaal gratis!

Laat je creativiteit sprankelen en haak deze schattige figuren om je kerstdecoratie te transformeren, gegarandeerd urenlang haakplezier!

Voeg een vleugje magie toe aan je feestdagen met Kai & Kiki, en ontdek de wonderen van het gratis haken. Haak vandaag nog jouw eigen kerstverhaal!

Met hun betoverende design zien Kai & Kiki er niet alleen geweldig uit in kerstkleuren, maar ook in alle andere kleuren van de regenboog. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek eindeloze mogelijkheden met deze charmante kaboutertjes in diverse kleurenpaletten. 🌈✨


Katja & Kareltje - Het Kikker Bruidspaar

Haak je eigen sprookjeshuwelijk van Kareltje en Katja

 

Haak je eigen betoverende huwelijk met Katja - De Kikker Bruid en Kareltje - De Bruidegom Kikker! Deze onweerstaanbare haakpatronen brengen jouw eigen liefdesverhaal tot leven. Met een kleurrijk assortiment garen en gedetailleerde instructies in het haakpatroon, verander jij in de tovenaar van jouw eigen creatie.

Of je nu een haakexpert bent of net begint, dit haakpatroon injecteert liefde en creativiteit in de haakwereld. Ook jij kunt deze vertederende kikkers haken. Laat de liefde opbloeien met Katja en Kareltje, en haak jouw eigen sprookje met behulp van het haakpatroon of met de handige haakpakketten! Bereid je voor op een kikkerachtig romantisch avontuur, dat nooit zal worden vergeten!


Llara & Llorenzo - De Alpaca & De Lama

Liefdes Duo: LLara - De Alpaca & Llorenzo - De Lama

 

Betreed een wereld van knuffelige romantiek met Lara De Alpaca en Lorenzo De Lama, het meest verliefde 💞 duo in de gehaakte wereld!

Dankzij de betoverende haakpatronen van Pixel 2 Mix kun je deze schattige alpaca en lama nu zelf tot leven brengen. Met gedetailleerde instructies in het haakpatroon en een rijk kleurenpalet aan garen wordt het haakproces een waar genot.

Of je nu een bedreven haakster bent of een beginner bent, dit patroon voegt liefde en creativiteit toe aan je haakwereld. En met de handige haakpakketten wordt het nog eenvoudiger.

Laat LLara en Llorenzo je inspireren en beleef je eigen romantische avonturen. 


Lodewijk & Lotte - De Leeuwtjes

Supportersduo: Leeuwtje Lodewijk & Leeuwinnetje Lotte

 

Maak kennis met Lodewijk - Het Leeuwtje en Lotte - Het Leeuwinnetje, het perfecte supportersduo voor het Nederlands elftal of Nederlandse sporters!

Of haak ze in andere kleuren, dank altijd leuk!! Met het betoverende haakpatroon van Pixel 2 Mix kun je deze schattige leeuwtjes tot leven brengen. Gedetailleerde instructies in het haakpatroon en levendig garen maken van het haakproces een feestje.

Deze haakpatronen injecteren passie en creativiteit in je haakproject. Haak dit unieke duo met onze handige haakpakketten en voeg een vleugje Oranjekoorts toe aan je leven. Creëer je eigen supportershoekje met Lodewijk & Lotte!


Mary & Mickey - De Matroosjes

Matrozenmaatjes: Mary & Mickey op Avontuur

 

Maak kennis met Mary - Het Eigenwijze Matroos Meisje en Mickey - De Speelse Matroos, het ondeugende duo dat altijd op zoek is naar avontuur!

Of ze nu ravotten op het strand, varen op een boot, of gewoon genieten van het buiten zijn, deze vriendjes zijn er altijd klaar voor. Met het betoverende haakpatroon van Pixel 2 Mix breng je deze vrolijke matroosjes tot leven. Gedetailleerde instructies en kleurrijk garen maken het haakproces een waar feest.

Deze haakontwerpen voegen levendigheid en speelsheid toe aan je haakproject. Haak dit eigenwijze duo met de handige haakpakketten van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- en voeg een dosis gemak en vreugde toe aan je haakavonturen.

Laat Mary & Mickey je begeleiden op een buitenleven vol plezier!


Olivia & Orwin -  De Uiltjes in Theekopje en Koffiekopje

Haken: Eigenwijze Uiltjes in een theekopje en koffiekopje!

 

Ontmoet Olivia Het Uiltje in Theekopje en Orwin Het Uiltje in een Koffiekopje, de eigenwijze uiltjes die graag in theekopjes en koffiekopjes zitten. Met het charmante haakpatroon van Pixel 2 Mix kun je dit schattige uiltjeskoppel tot leven wekken. De gedetailleerde instructies in het haakpatroon en het kleurrijk garen maken het haakproces een waar haakgenot.

Of je nu een bedreven haakster bent of pas begint, dit patroon voegt een vleugje wijsheid en creativiteit toe aan je haakwereld.

Haak deze unieke uiltjes met onze handige haakpakketten en breng een vleugje eigenzinnigheid in je leven. Creëer je eigen gezelligheid met Olivia en Orwin en beleef veel schattigheid en haakplezier!


Renzo & Renate - De Konijntjes

Huppelend Duo: Renzo & Renate - De Konijntjes in Lente-stijl!

 

Stap in de konijnenwereld van Renzo en Renate, de Konijntjes met Poncho! Met de charmante haakpatronen van Pixel 2 Mix kun je deze schattige konijntjes tot leven wekken in een prachtige Lente-stijl. Deze lieve haakdiertjes brengen een vleugje vreugde en kleur of je nu een doorgewinterde haakster bent of een beginner.

Onze gedetailleerde haakpatronen maken het haken van Renzo en Renate een plezierige ervaring. Gebruik kleurrijk garen om deze knuffelbare konijntjes te creëren. Wil je meteen aan de slag? Bekijk dan onze haakpakketten voor een complete haakervaring.

Laat je creativiteit bloeien en haak je eigen lente-avontuur met Renzo en Renate. Deze vrolijke konijntjes staan te popelen om je gezelschap te houden!


Sammy & Samantha - Het Lammetje & Het Schaapje / Knuffeldoekjes

Sammy  - Het Lammetje & Samantha - De Schaap - De Knuffeldoekjes. Gratis Haakpatroon. Amigurumi gratis patroon, Amigurumi gratis haakpatroon, Amigurumi gratis haakpatroon Schaapje, Amigurumi gratis haakpatroon Lammetje Betreed de betoverende wereld van Sa

Gratis Haakpatroon: Sammy & Samantha - De Knuffeldoekjes!

 

Betreed de betoverende wereld van Sammy & Samantha - Het Lammetje & Het Schaapje met dit exclusieve GRATIS haakpatroon!

Laat je creativiteit sprankelen en haak deze knuffeldoekjes om je dagelijkse knuffelmomenten van je kindje te verrijken, gegarandeerd urenlang knuffelplezier!

Voeg een vleugje magie toe aan je haakprojecten met Sammy & Samantha en ontdek de wonderen van het gratis haken. 

Met het liefdevol ontworpen design zien Sammy & Samantha er niet alleen geweldig uit in zachte kleuren, maar ook in alle andere kleuren van de regenboog zijn ze schattig

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek eindeloze mogelijkheden met deze knuffeldoekjes in diverse kleurenpaletten. 🌈✨