Brian 🧑‍🎄  & Grace 🤶 - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes 🐻🎄

Kerst: Brian & Grace - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes: Amigurumi Beertjes Haken! Ontdek Pixel 2 Mix's digitale PDF haakpatronen of geprinte A5 boekjes voor dit betoverende duo. Gedetailleerde instructies voor eenvoudig haakplezier. Haakpakketten beschi

Welkom bij Brian & Grace - Het Gatsby Kerst Beertje Collectie!

Betover je Kerst met de Magie van de Gatsby Jaren 20 Stijl!

 

Stap binnen in de betoverende wereld van de Roaring Twenties met onze exclusieve kerstbeer collectie. Onze charmante beertjes, Brian en Grace, zijn geïnspireerd op de jaren 1920 en brengen een vleugje glamour en vintage charme in je kerstdecor. Of je nu op zoek bent naar een haakpatroon, een handgemaakte gehaakte knuffel, een compleet haakpakket of zelfs prachtige kerstkaarten, we hebben alles wat je nodig hebt om je kerstviering speciaal te maken.

 

Laat je verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de Roaring Twenties wanneer je kennismaakt met onze exclusieve kerstbeer collectie. Hier ontmoet je onze innemende beertjes, Brian en Grace, die liefdevol zijn geïnspireerd door de glitter en glamour van de jaren 1920. Deze charmante beertjes staan klaar om een vleugje vintage elegantie en tijdloze charme aan je kerstdecor toe te voegen, zodat jouw feestelijkheden doordrenkt zijn van een sfeer van elegantie en charme uit lang vervlogen tijden. Of je nu op zoek bent naar een haakpatroon, een handgemaakte gehaakte knuffel, een compleet haakpakket of zelfs prachtige kerstkaarten, we hebben alles in huis om jouw kerstviering onvergetelijk en bijzonder te maken.


Amigurumi Digitale PDF & A5 Boekje Haakpatronen: Brian 🧑‍🎄  & Grace 🤶 - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes 🐻🎄

Amigurumi Haakpakketten & Gehaakte Knuffels: Brian 🧑‍🎄  & Grace 🤶 - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes 🐻🎄

Kerstkaarten / Ansichtkaarten A6: Brian 🧑‍🎄  & Grace 🤶 - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes 🐻🎄


1. PDF Digitale Haakpatronen: Brian & Grace - De Kerst Beertjes in de stijl van de Jaren 1920

Wil je zelf creatief aan de slag? Ons gedetailleerde PDF Digitaal haakpatroon is beschikbaar in zowel Nederlands als Engels (US Terminologie). Met stapsgewijze instructies, duidelijke afbeeldingen en handige tips kun je je eigen Brian of Grace maken. Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je kerstcollectie. Zowel Brian als Grace hebben zwieber- en zwabberbeentjes en een hoofdje wat de mogelijkheid geeft deze te bewegen.

 

2. A5 Boekje Haakpatronen: Ontdek Brian & Grace - De Kerst Beertjes, een eerbetoon aan de Roaring Twenties

Heb je liever een geprint haakpatroon in handen? Kies dan voor ons A5 boekje haakpatroon, perfect voor degene die graag vanaf papier werken. Het bevat dezelfde gedetailleerde instructies als het digitale haakpatroon en is een handige A5 boekje terwijl je haakt.

 

3. Amigurumi Haakpakketten: Voeg een vleugje Gatsby Sfeer toe aan je Kerst met Brian & Grace - De Kerst Beertjes in 1920's stijl

Voor ultiem gemak zijn er ook complete haakpakketten van zowel Brian als van Grace.  Deze haakpakketten bevatten alles wat je nodig hebt: al  het benodigde garen, veiligheidsoogjes, vulling en het haakpatroon. Alles is zorgvuldig samengesteld, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

 

4. Handgemaakte Gehaakte Knuffels: Beleef de charme van de jaren 1920 met Brian & Grace - De Kerst Beertjes

Heb je geen tijd om zelf te haken? Geen zorgen! Onze liefdevol met de hand gemaakte Brian en Grace knuffels zijn ook beschikbaar om direct te bestellen. Brian wordt geleverd met een leuke platte pet, jasje en drollenvanger, terwijl Grace een hoedje met bloem, tasje, ketting en een sjieke mantel heeft . Ze zijn klaar om je Kerst op te fleuren.

 

5. Ansichtkaarten / Kerstkaarten: Laat je betoveren door Brian & Grace - De Kerst Beertjes in jaren 1920 stijl.

Maak je kerstcadeaus extra speciaal met onze prachtige ansichtkaarten / kerstkaarten. Voeg een persoonlijke boodschap toe en deel de Gatsby-glamour met je dierbaren.

 

Of je nu kiest voor het digitale. PDF haakpatroon, het A5 boekje, het haakpakket, de gehaakte knuffel of de ansichtkaarten, Brian en Grace staan klaar om je kerstviering te transformeren. Bestel vandaag nog en maak van jouw kerst een schitterend feest!

 

Ontdek de magie van de jaren 1920 met Brian & Grace - De Gatsby Kerst Beertjes

 

Brian 🧑‍🎄  & Grace 🤶 - De Gatsby (1920's) Kerst Beertjes 🐻🎄

 

Gaat jouw Brian en/of Grace ook lid worden van de Hi-Di-Hi Who am I? Familie?

Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-