Gek op Haken: Pien * De Pinguïn

 

Link haakpatroon: https://gekophaken.nl/haakpatroon/pien-de-pinguin/

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶🐧🧵

 

Toen ik in Peru was, was ik ontzettend verbaasd dat er in Peru ook Pingüins aanwezig zijn. In het natuurgebied bij de stad Pisco heb je de Ballestas Islands, daar vind je naast pingüins zelfs ook zeeleeuwen.

 

Voor Pien * De Pingüin komt mijn inspiratie hier vandaan. Het is mogelijk om met Pien te spelen: baseball-pet op of niet, dat geldt ook voor de haarband. Je kan er ook voor kiezen of je haar wel/geen sjaaltje om wilt laten hebben. Zo kan ze op verschillende manieren op de catwalk lopen.

 

Wil jij Pien * De Pinguïn 🐧 ook haken? Word dan lid van 'Gek op Haken'?

 

Veel haakplezier 🧶🐧🧵

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken:

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl