Gek op Haken: Takoda * Tipi Groeimeter

 

Link haakpatroon:

https://gekophaken.nl/haakpatroon/takoda-tipi-groeimeter/

 

Ontwerp; Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- 🧶⛺️🧵

 

Naast het haken van knuffels ben ik ook echt verzot op Pixel haken, ook wel Intarsia haken genoemd. In dit haakpatroon heb ik een groeimeter met Tipi’s, ook wel Wigwams genoemd, ontworpen.

 

Een tipi is een mobiele woonplek van de Indianen, welke van oorsprong in Noord-Amerika leven. De naam Takoda staat bij de Sioux indianen voor, vriend voor iedereen.

 

De haaktechniek, die in de groeimeter is gebruikt, is voornamelijk Pixel haken met vasten. Pixel Haken houdt in dat je een afbeelding met vakjes (pixels) omzet in een haakwerk.

 

In Takoda * Tipi Groeimeter zijn totaal een 3-tal haaktechnieken gebruikt:

1. Pixel Haken met vasten

2. Lussen Haken

3. Oppervlakte Haken

 

Wil jij deze groeimeter ook haken? Word jij dan ook lid van 'Gek op Haken'?

 

Veel haakplezier 🧶⛺️🧵

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken:

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl