Pixel 2 Mix / Marja

ontwerpt ook voor:

Gek op Haken

Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- is één van de ontwerpers van Gek op Haken

 

Karin, van ‘Gek op Haken’, was zo enthousiast over de door mij eerder ontworpen knuffels, dat zij mij heeft benaderd om knuffels speciaal en exclusief voor ‘Gek op Haken’ te ontwerpen eventueel in dezelfde stijl als de ‘Hi-Di-Hi Who am I?’ collectie van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- of een andere knuffel om te haken. 

 

Voor nu (Juni 2024) heb ik meerdere Amigurumi knuffels, één knuffeldoekje, één Tipi groeimeter, Tipi kussentjes, een vlaggenlijn, een Berenkussentje en een Dieren-Speelkubus, exclusief voor 'Gek op Haken' mogen ontwerpen. Hierbij het overzicht op alfabet:

 

Baily * Het Berenkussentje 🐻 (klik hier voor meer informatie)

Bas * Het Piloten Hondje in Vliegtuig (CAL) 🐶✈️ (klik hier voor meer informatie)

Bowie * De Speelkubus 🟪  (klik hier voor meer informatie)

Lenny * De Luiaard 🦥 (klik hier voor meer informatie)

Maurice * De Muizenkoning 🎄🐭👑  (klik hier voor meer informatie)

Pien * De Pinguin 🐧 (klik hier voor meer informatie)

Spike * De Slang 🐍 (klik hier voor meer informatie)

Takoda * De Tipi Groeimeter ⛺️ (klik hier voor meer informatie)

Tawa * Tipi Kussentjes en Vlaggenlijn ⛺️ (klik hier voor meer informatie)

Teuntje * Het Schildpadje 🐢 (klik hier voor meer informatie)

Toby * Het Schildpadje -Knuffeldoekje 🐢 (klik hier voor meer informatie)


Interview Marja met Gek op Haken:

Ook heb ik een interview met Claudia van Gek op Haken gehad (Juni 2022). Was echt ontzettend leuk om te doen en de hemd werd mij van het lijf gevraagd. Wil je meer over mij weten, lees alles van Marja Hermes van Pixel 2 Mix "Van idee naar patroon - alles over de ontwerper" in dit interview.

 

Wil je meer informatie over deze knuffels, berenkussentje, speelkubus, knuffeldoekje, Tipi groeimeter, Tipi kussentjes of vlaggenlijn of over de CAL: Piloot Bas, stuur dan een mailtje of kijk op de website van 'Gek op Haken' www.gekophaken.nl.

 

Veel haakplezier 🧶🧵

Dikke Knufx

Marja


Informatie van en over Gek op Haken:

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl