Home » Meer ............. » Gek op Haken

Gek op Haken

Karin, van ‘Gek op Haken’, was zo enthousiast over de door mij eerder ontworpen knuffels, dat zij mij heeft benaderd om knuffels speciaal en exclusief voor ‘Gek op Haken’ te ontwerpen eventueel in dezelfde stijl als de ‘Hi-Di-Hi Who am I?’ collectie van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- of een andere knuffel om te haken. 

 

Op dit moment (april 2022) heb ik drie Amigurumi knuffels, één knuffeldoekje, één Tipi groeimeter, Tipi kussentjes en een vlaggenlijn exclusief voor 'Gek op Haken' mogen ontwerpen:

 

Lenny * De Luiaard 🦥 (klik hier voor meer informatie)

Teuntje * Het Schildpadje 🐢 (klik hier voor meer informatie)

Toby * Het Schildpadje -Knuffeldoekje 🐢 (klik hier voor meer informatie)

Pien * De Pinguin 🐧 (klik hier voor meer informatie)

Takoda * De Tipi Groeimeter ⛺️ (klik hier voor meer informatie)

Tawa * Tipi Kussentjes en Vlaggenlijn ⛺️ (klik hier voor meer informatie)

 

Wil je meer informatie over deze knuffels, knuffeldoekje, Tipi groeimeter, Tipi kussentjes of vlaggenlijn, stuur mij dan een mailtje of kijk op de website van 'Gek op Haken' www.gekophaken.nl.

 

Veel haakplezier 🧶🧵

Groetjes

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken;

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl

 

______________________________________