Gek op Haken: Maurice * De Muizenkoning

 

Link Gratis haakpatroon: https://gekophaken.nl/haakpatroon/gratis-maurice-de-muizenkoning/

 

Ontwerp: Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- πŸ§ΆπŸŽ„πŸ­πŸ‘‘πŸ§΅

 

Maak kennis met Maurice, de gehaakte Muizenkoning πŸŽ„πŸ­πŸ‘‘ uit het beroemde Kerstballet "De Notenkraker"! Met zijn charmante uitstraling is Maurice een geliefd personage in de betoverende wereld van het ballet. Met zijn fonkelende oogjes en kleine kroon op zijn hoofd brengt hij een vleugje magie en avontuur en met zijn koningsmantel is hij een ware leider.

 

Maurice is daarom niet zomaar een muis, hij is de trotse en dappere leider van de muizen. Met zijn slimme streken en moedige hart zorgt hij voor de nodige spanning en uitdaging. πŸŽ„πŸŽ

 

Laat je betoveren door de charme van Maurice en haak jouw eigen Maurice de Muizenkoning met dit gratis haakpatroon welke je kan verkrijgen door je voornaam en e-mailadres achter te laten bij Gek op Haken en vervolgens kan je het haakpatroon gratis downloaden.

 

Veel Haakplezier πŸŽ„πŸ­πŸ§ΆπŸ‘‘

Dikke Knufx

Marja

______________________________________

 

Informatie van Gek op Haken;

 

Gek op Haken is voor iedereen die helemaal weg is van haken. Je kunt lid worden van de website en dan krijg je toegang tot alle mooie en exclusieve haakpatronen.

 

Ook is er een heel gezellig online Haakcafé waar je andere hakers kunt ontmoeten. Bovendien krijgen leden mooie kortingen bij een aantal grote haakwinkels, op workshops en op evenementen.

 

Word je VIP lid? Dan krijg je extra haakpatronen en bovendien elk jaar een Feestdagenpakket. Daarin vind je een uniek patroon, garen en heel veel leuke haak-goodies.

 

Wil jij ook de gratis patronen downloaden? Of wil je lid worden en profiteren van alle extra’s? Kijk dan op de website www.gekophaken.nl