Jan - De Tuinman 🧑🏼‍🌾🌺🌼 & Nelly - De Tuinvrouw 👩‍🌾🌷💐

Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw zijn samen het 'Groene / Duurzame' Gehaakte Tuin Echtpaar.

 

Wil jij zelf ook een schattige en unieke knuffel haken die jou kan helpen bij het onderhouden van je tuin? Dan is het haakpatroon en/of het haakpakket van Jan de Tuinman en Nelly de Tuinvrouw een absolute must-have voor alle creatieve tuinliefhebbers!

 

Met dit haakpatroon en haakpakket kan je nu zelf aan de slag om deze schattige knuffels te haken, geïnspireerd op mijn oom en tante die al jaren mijn tuin verzorgen en mij altijd zo blij maken. Jan en Nelly zijn de perfecte superhulpen voor jouw tuin, en met hun zwieber- en zwabberbeentjes zorgen ze voor een gezellige sfeer en behulpzame karakter.

 

Het haakpakket bevat alles wat je nodig hebt om Jan en Nelly te maken, inclusief het haakpatroon, Durable Cosy Fine garen, rammelkralen en vulling. Je hebt dus geen extra materialen nodig en kan meteen aan de slag!

 

Het haakpatroon is geschikt voor beginners en gevorderde haaksters. Met de duidelijke stap-voor-stap instructies kan je gemakkelijk de knuffels in elkaar haken en heb je binnen no-time jouw eigen Jan en Nelly in huis. De ansichtkaart kan je dan gebruiken om jouw creatie te delen met vrienden en familie!

 

Wacht niet langer en bestel nu het haakpakket van Jan de Tuinman en Nelly de Tuinvrouw en je kan direct aan de slag. Zo kan jij binnenkort genieten van jouw eigen gehaakte knuffels en heb je altijd twee superhulpen bij de hand in jouw eigen tuin.

 

Jan - De Tuinman 🧑🏼‍🌾🌺🌼 + Nelly - De Tuinvrouw 👩‍🌾🌷💐 = Het Groene en Duurzame Tuin Koppel 🧑🏼‍🌾👩‍🌾🌼🌷

 

Gaat jouw Jan en/of Nelly ook lid worden van de Hi-Di-Hi Who am I? Familie?

Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-

Amigurumi Digitale PDF & A5 Boekje Haakpatronen: Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw

Amigurumi Haakpakketten & Gehaakte Knuffels: Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw

Ansichtkaarten A6: Jan - De Tuinman en Nelly - De Tuinvrouw