Ella - Het Kerst Elfje

Zittend & Staand

Elbert - De Kerst Elf

Zittend & Staand

Elbert & Ella - De Kerst Elfjes

Ella 🤶 & Elbert 🧑‍🎄

De Kerst Elfjes 🎄🎄

Haakpatroon en Haakpakket

 

Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf, zijn de allernieuwste ontworpen gehaakte creaties van Pixel 2 Mix -Homemade Crafts- en zijn ook voor jou beschikbaar, zodat jij ze ook zelf kunt gaan haken en maken.

 

Vanaf heden zijn de PDF en het A5 Boekje van de haakpatronen, de haakpakketten, de knuffels en de kerst-kaarten beschikbaar van Ella & Elbert - De Kerst Elfjes in zowel het Nederlands als in het Engels. Ga jij ze neerzetten als Kerstdecoratie of ga jij Ella & Elbert haken in het kader van: Elf on the Shelf / Elf op de Plank?

 

Het haakpatroon, zit ook in het haakpakket naast Durable Cosy Fine garen, borduurgaren, vulling en een rammelkraal. In het haakpatroon staat zowel de beschrijving van de staande Ella en Elbert als van de zittende Ella en Elbert, zodat je op elk moment kan besluiten welke uitvoering jij gaat haken. Dus 1 patroon en 2 mogelijkheden!

 

Het is ook ontzettend leuk om zowel Ella als Elbert te haken in het kader van: “Elf on the Shelf”. Een fenomeen overgewaaid uit Amerika, wat ontzettend leuk is om te doen met kinderen 24 dagen voor Kerst. Begin hiermee op 1 december. Maar natuurlijk is het ook waanzinnig leuk als tijdens Kerst jouw gehaakte Ella en Elbert onder de kerstboom zijn te vinden. Er is toch niets leuker dan de door jouw gehaakte creaties steeds te zien en trots te zijn op jezelf.

 

Wat is het verhaal van “Elf on the Shelf” / “Elf op de Plank”?

Elfjes verstoppen zich ieder najaar in de huizen van mensen. Zodra iedereen naar bed gaat, vliegt jouw elfje terug naar de Noordpool om verslag te doen aan de Kerstman over de gebeurtenissen van de dag, goed én slecht. Voordat het gezin weer wakker wordt, vliegt het elfje terug om zich te verstoppen. En omdat het elfje zich elke dag op een andere plek verstopt in huis, spelen het gezin en jouw elfje 24 dagen voor Kerst verstoppertje. Elke avond/nacht verstopt de ouder het elfje of elfjes op een nieuwe plek en elke ochtend willen de kinderen maar één ding doen: Hun Elfje vinden! Ga jij meedoen aan deze Amerikaanse kersttraditie?

 

Ella - Het Kerst Elfje 🎄🤶 + Elbert - De Kerst Elf 🎄🤶🧑‍🎄🎄 = Een Top Kerst

Wees ervan verzekerd, dat je het haakpakket, de pdf of het A5 Boekje van het haakpatroon of de gehaakte knuffel op tijd in huis hebt, bestel dan jouw product(en) via Pixel 2 Mix -Homemade Crafts-. Jij hebt dan het door jouw bestelde snel in huis en je kan er direct mee aan de slag. Bestel bijvoorbeeld het haakpakket van Ella én Elbert en je betaalt geen verzendkosten. Dit geldt trouwens voor bijna alle haakpakketten als je er 2 of meer koopt.

 

Ella + Elbert - De Kerst Elfjes 🎄🧑‍🎄 = Tof Kerstfeest 🎄🤶🧑‍🎄🎄

 

Gaat jouw Elfje 🎄 ook lid worden van de Hi-Di-Hi Who am I? Familie?

Amigurumi Haakpakketten: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Amigurumi Digitale PDF Haakpatronen: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Amigurumi A5 Boekje Haakpatronen: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Gehaakte Knuffels: Ella - Het Kerst Elfje & Elbert - De Kerst Elf

Kerstkaarten: Ella - Het Kerst Elfje en/of Elbert - De Kerst Elf ✏️🎄🤶✏️🧑‍🎄🎄✏️